2012-04-16 10:47:45• hírek • BLIKK

Cristofel nem kér bocsánatot

Egyelőre nem esedezik Veronika (20) bocsánatáért VV Cristofel. A ValóVilág 5. kubai csődöre rettentően sajnálja, hogy így alakult a helyzet közte és Veronika között, vagyis hogy múlt csütörtökön a lány a kórházban kötött ki néhány ütésétől, de állítja: korábbi szerelme alaposan rájátszott a történtekre.

Cristofel azt mondja, van benne tartás, és kúszva-mászva nem szeretne a lány elnézéséért könyörögni. Véleménye szerint ugyanis Veronika többet képzel ebbe az egészbe, mint ami valójában.

– Ahogy már mondtam, sajnálom a dolgot, de arra nem vagyok hajlandó, hogy a nyakára járjak, keressem, a bocsánatáért esedezzem, mert mindketten tudjuk, hogy nincs igaza. Valóban elcsattant pár pofon, de brutális verésről szó sincs. Arról nem is beszélve, hogy rengetegen velem értenek egyet – bizonygatta a kubai macsó. – A hét végén találkoztam a haknimon emberekkel, akik azt mondták, hogy gratulálnak nekem, mert Veronika már megérdemelte ezt.  De nem kell tőlem félnie, soha többé nem fogom őt keresni – mondta Cristofel.

Pedig jól tenné, ha a fiú komolyan venné a történteket, mivel tegnap óta már rendőrségi ügy lett a verekedésükből. Merthogy Veronika ügyvédjén keresztül megtette a feljelentést a VIII. kerületi rendőrkapitányságon, így készülhet rá, hogy hamarosan idézést kap kihallgatásra.

A teljes cikket itt olvashatod el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: